La/Møf sykurser og design

Poncho

14. februar 2015
Grøn poncho

Ponchoen kender de fleste. Den er nogen steder defineret som et firkantet stykke stof hvori der er klippet hul til at stikke hovedet igennem midt på stoffet. Den definition kan vidst godt blive lidt mere raffineret, men den siger alligevel lidt om grundtrækkene i en poncho.

Så vidt vi har kunnet spore os frem til stammer Ponchoen fra Sydamerika, men er idag nok mest kendt fra Mexico hvor den både bliver båret af mænd og kvinder. Den mandlige poncho er nok mest kendt gennem Clint Eastwoods maskuline figur “blondie fra den klassiske Western “The Good, the Bad and the Ugly” fra 1966.

Clint Eastwoods poncho

Clint Eastwoods poncho

Hos La/Møf har vi ikke noget mod Clint Eastwoods Poncho – Tværtimod. De maskuline poncher er vi bare slet ikke nået til endnu. Vi har nemlig travlt med at lave mega nice ponchoer til piger og total fede ponchoer til damer.

Fra begyndelsen var en poncho ofte lavet af vandafviselige materialer. Sådan er ponchoerne hos La/Møf til dels også lavet. Se f.eks. den her poncho i rød og beige uld.

Rød uld poncho

Rød uld poncho

Den holder dig nok ikke helt tør på en cykeltur fra Frederiksberg til Lyngby, men den tager det værste hvis du skal et lille smut ud i byen.

Eller en lækker grålig lys poncho til at holde varmen på de kolde dage.

Grå poncho

Grå poncho

Eller en grøn poncho som vi har til både seje piger og til de cool damer i Danmark.

Grøn poncho

Grøn poncho


Patchwork
Patchwork

Reply

La/Møf sykurser og design
©2015